Laadpalen Kartplaza Actionworld

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Kartplaza Actionworld. Zijn bij dit activiteit wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Kartplaza Actionworld

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Kartplaza Actionworld.

Openingstijden activiteit

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag18:00 – 22:00
  • Woensdag14:00 – 22:00
  • Donderdag18:00 – 22:00
  • Vrijdag15:00 – 00:00
  • Zaterdag14:00 – 00:00
  • Zondag14:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Kartplaza Actionworld.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Kartplaza Actionworld toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Kartplaza Actionworld? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld is een activiteit in Nijverdal in de provincie Overijssel. Er is een restaurant waar je kunt eten. Bowlen doe je op de bowlingbaan.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die activiteit Kartplaza Actionworld heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit activiteit weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over activiteit Kartplaza Actionworld? We horen het graag via onze contactpagina.