Laadpalen Pathe Buitenhof

Pathe Buitenhof heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 3,7 kW. Je kunt bij deze bioscoop je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 3,7 kW
Type 2 (Mennekes)

Parkeren bij Pathe Buitenhof

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Pathe Buitenhof.

Openingstijden bioscoop

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Pathe Buitenhof.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Pathe Buitenhof toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Pathe Buitenhof? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Pathe Buitenhof

Pathe Buitenhof is een bioscoop in Den Haag in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die bioscoop Pathe Buitenhof heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze bioscoop weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over bioscoop Pathe Buitenhof? We horen het graag via onze contactpagina.