Laadpalen Pathe Schouwburgplein

Pathe Schouwburgplein heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij deze bioscoop je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
4x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Pathe Schouwburgplein

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Pathe Schouwburgplein.

Openingstijden bioscoop

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Pathe Schouwburgplein.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Pathe Schouwburgplein toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Pathe Schouwburgplein? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Pathe Schouwburgplein

Pathe Schouwburgplein is een bioscoop in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die bioscoop Pathe Schouwburgplein heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze bioscoop weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over bioscoop Pathe Schouwburgplein? We horen het graag via onze contactpagina.