Laadpalen Tivoli en Cinema Leeuwarden

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Tivoli en Cinema Leeuwarden. Zijn bij deze bioscoop wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Tivoli en Cinema Leeuwarden

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Tivoli en Cinema Leeuwarden.

Openingstijden bioscoop

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Tivoli en Cinema Leeuwarden.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Tivoli en Cinema Leeuwarden toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Tivoli en Cinema Leeuwarden? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Tivoli en Cinema Leeuwarden

Tivoli en Cinema Leeuwarden is een bioscoop in Leeuwarden in de provincie Friesland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die bioscoop Tivoli en Cinema Leeuwarden heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze bioscoop weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over bioscoop Tivoli en Cinema Leeuwarden? We horen het graag via onze contactpagina.