Laadpalen Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort heeft in totaal 12 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van kW. Je kunt bij deze dierentuin je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
12x
Type 2 (Mennekes)
E-Flux

Parkeren bij Dierenpark Amersfoort

Parkeren bij Dierenpark Amersfoort kost € 9,50 per dag.

Openingstijden dierentuin

  • Maandag10:00 – 17:00
  • Dinsdag10:00 – 17:00
  • Woensdag10:00 – 17:00
  • Donderdag10:00 – 17:00
  • Vrijdag10:00 – 17:00
  • Zaterdag10:00 – 17:00
  • Zondag10:00 – 17:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Dierenpark Amersfoort.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Dierenpark Amersfoort toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

  • Op 7-8-2021 was de helft van de 18 laadpunten nog beschikbaar om 10:30. De auto staat op grind, onder de bomen. Kies bij regenkans een plekje die het minst laag ligt, want anders staat je auto bij terugkomst in een plas regenwater.
    Mijn VW E-golf was na 158km rijden voor 2/3 leeg. Opladen naar vol ging probleemloos in 3 uur. Je moet je eigen laadkabel gebruiken, type 2 (Mennekes). Laadkabel aansluiten, sleutelhanger (Shuttle) voor het scherm en het laden begint. Elektrisch rijden: ik wil niet anders meer…. 🙂

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Dierenpark Amersfoort? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een dierentuin in Amersfoort in de provincie Utrecht.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die dierentuin Dierenpark Amersfoort heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze dierentuin weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over dierentuin Dierenpark Amersfoort? We horen het graag via onze contactpagina.