Laadpalen Informatiecentrum De Noordwester

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Informatiecentrum De Noordwester. Zijn bij deze dierentuin wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Informatiecentrum De Noordwester

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Informatiecentrum De Noordwester.

Openingstijden dierentuin

  • Maandag11:00 – 17:00
  • Dinsdag11:00 – 17:00
  • Woensdag11:00 – 17:00
  • Donderdag11:00 – 17:00
  • Vrijdag11:00 – 17:00
  • Zaterdag12:00 – 17:00
  • Zondag12:00 – 16:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Informatiecentrum De Noordwester.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Informatiecentrum De Noordwester toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Informatiecentrum De Noordwester? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Informatiecentrum De Noordwester

Informatiecentrum De Noordwester is een dierentuin in Oost-Vlieland in de provincie Friesland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die dierentuin Informatiecentrum De Noordwester heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze dierentuin weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over dierentuin Informatiecentrum De Noordwester? We horen het graag via onze contactpagina.