Laadpalen De Bonte Wever Assen

De Bonte Wever Assen heeft in totaal 8 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW en 11 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
Type 2 (Mennekes)
6x 11 kW
Type 2 (Mennekes)

Parkeren bij De Bonte Wever Assen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij De Bonte Wever Assen.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Bonte Wever Assen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij De Bonte Wever Assen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van De Bonte Wever Assen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info De Bonte Wever Assen

De Bonte Wever Assen is een hotel in Assen in de provincie Drenthe. Er is een restaurant waar je kunt eten. Bowlen doe je op de bowlingbaan. In de fitnessruimte kun je lekker sporten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die hotel De Bonte Wever Assen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over hotel De Bonte Wever Assen? We horen het graag via onze contactpagina.