Laadpalen Efteling Hotel

Efteling Hotel heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
4x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
FlowCharging

Parkeren bij Efteling Hotel

Je kunt gratis parkeren bij Efteling Hotel.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Efteling Hotel.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Efteling Hotel toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Efteling Hotel? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Efteling Hotel

Direct naast de Efteling op 5 minuten lopen afstand staat het 4 sterren Efteling Hotel. Overnachten doe je in een van de 20 themasuites, junior suites of comfortkamers. Hoe klinkt een themasuite als De Vliegende Hollander of Doornroosje je in de oren? Kinderen zullen zich niet vervelen, want er is hier een leuk speelkasteel. En ’s avonds voor het slapengaan vertelt Klaas Vaak elke dag een verhaal. ’s Ochtends worden jullie welkom geheten door je favoriete Eftelingbewoners.

Als je hier verblijft is onbeperkt toegang tot de Efteling inbegrepen. En je mag zelfs een half uur eerder het park in dan de normale bezoekers.

Efteling Hotel is een hotel in Kaatsheuvel in de provincie Noord-Brabant. Je kunt bij dit hotel gratis parkeren. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Efteling Hotel heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Efteling Hotel? We horen het graag via onze contactpagina.