Laadpalen in de buurt van Fletcher Badhotel CallantsoogFletcher Badhotel Callantsoog heeft in totaal 3 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 3 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Badhotel Callantsoog?

Op badhotelcallantsoog.nl vind je alle informatie over Fletcher Badhotel Callantsoog.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

5 meter afstand – Threeforce

Adres: Abbestederweg 26, 1759 NB Callantsoog, Nederland

2 × Type 2 20,7 kW

279 meter afstand – E-Flux

Adres: Kruisweg 5, 1759 JA Callantsoog, Nederland

1 × Type 2 22,1 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Badhotel Callantsoog

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Badhotel Callantsoog.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag08:00 – 23:00
  • Zondag08:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Badhotel Callantsoog.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Badhotel Callantsoog toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Badhotel Callantsoog? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Badhotel Callantsoog

Het vernieuwde Badhotel Callantsoog is gelegen in één van de oudste badplaatsen van Nederland. Het luxe hotel beschikt over een sfeervol à  la carte restaurant, nieuw verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en vier squashbanen. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden ten behoeve van recreatief vermaak.

Fletcher Badhotel Callantsoog is een hotel in Callantsoog in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Badhotel Callantsoog heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Badhotel Callantsoog? We horen het graag via onze contactpagina.