Laadpalen Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Badhotel Egmond aan Zee. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Badhotel Egmond aan Zee.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Badhotel Egmond aan Zee.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Badhotel Egmond aan Zee toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Badhotel Egmond aan Zee? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Het sfeervolle Badhotel Egmond aan Zee wordt slechts door een duin gescheiden van het strand. Het hotel heeft in 2007 een ware metamorfose ondergaan. Vooral de kamers met balkon en een prachtig uitzicht over zee zijn populair.

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee is een hotel in Egmond aan Zee in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Badhotel Egmond aan Zee heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee? We horen het graag via onze contactpagina.