Laadpalen Fletcher Boutique Hotel Duinoord

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag07:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Boutique Hotel Duinoord.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Boutique Hotel Duinoord? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Op slechts 11 wandelminuten van het strand vindt u het moderne Boutique Hotel Duinoord. Het 4-sterren hotel beschikt over een culinair à  la carte restaurant en een terras met uitzicht over het uitgestrekte duingebied. Daarnaast zijn de gezellige steden Den Haag, Leiden en Delft vanuit het hotel snel te bereiken.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een hotel in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Boutique Hotel Duinoord heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Boutique Hotel Duinoord? We horen het graag via onze contactpagina.