Laadpalen in de buurt van Fletcher Familiehotel PaterswoldeFletcher Familiehotel Paterswolde heeft in totaal 8 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 8 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Familiehotel Paterswolde?

Op familiehotelpaterswolde.nl vind je alle informatie over Fletcher Familiehotel Paterswolde.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

146 meter afstand – ENGIE

Adres: Groningerweg 19, 9765 TA Paterswolde, Nederland

4 × Type 2 10,4 kW

148 meter afstand – LastMileSolutions

Adres: Groningerweg 19, 9765 TA Paterswolde, Nederland

4 × Type 2 10 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Familiehotel Paterswolde

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Familiehotel Paterswolde.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Familiehotel Paterswolde.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Familiehotel Paterswolde toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

  • Gisteravond, 1 nov. 2020, bleek dat de auto van mijn zoon maar zeer gedeeltelijk was opgeladen bij de laadpaal op het parkeerterrein. Er functioneerde iets niet. Mijn zoon kon net Drachten halen om naar de snellader te gaan waar hij snel werd geholpen. Na een uur of 6 laden zou de accu toch behoorlijk op geladen moeten zijn?

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Familiehotel Paterswolde? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Familiehotel Paterswolde

Nabij de bruisende stad Groningen en in hartje recreatiegebied Paterswoldsemeer, ligt Familiehotel Paterswolde. Behalve een uitstekend restaurant en een gezellige bar, beschikt het hotel over een Health Club met zwembad, zonnebank, sauna en fitnessruimte.

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een hotel in Paterswolde in de provincie Drenthe. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Familiehotel Paterswolde heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Familiehotel Paterswolde? We horen het graag via onze contactpagina.