Laadpalen Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof ligt in het historische centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Met zijn vele monumenten, kerken en gezellige winkelstraten is het hotel uitermate geschikt als citytrip. Het bijbehorende restaurant Us Heit is een echte aanrader.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een hotel in Leeuwarden in de provincie Friesland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof? We horen het graag via onze contactpagina.