Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De KievietFletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet?

Op hoteldekieviet.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

397 meter afstand – NRG Accounting

Adres: Stoeplaan 11, 2243 CW Wassenaar, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Genieten van culinaire hoogstandjes, terwijl u heerlijk ontspant in een sfeervolle ambiance. Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet beschikt over een gezellige lounge en sfeervol en alom gerenommeerd restaurant. Het hotel ligt nabij steden als Den Haag en Leiden.

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet is een hotel in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet? We horen het graag via onze contactpagina.