Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Heuvels, valleien en een tuin met schitterend uitzicht over het groene Limburgse landschap. In Hotel-Restaurant Bon Repos is het makkelijk om tot rust te komen. Ook ligt het hotel nabij het Drielandenpunt waardoor Belgià« en Duitsland goed bereikbaar zijn voor uitjes.

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is een hotel in Noorbeek in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos? We horen het graag via onze contactpagina.