Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant BoschoordFletcher Hotel-Restaurant Boschoord heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord?

Op hotelboschoord.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

21 meter afstand – Threeforce

Adres: Gemullehoekenweg 143, 5062 SB Oisterwijk, Nederland

2 × Type 2 17,3 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Het 3-sterren Hotel-Restaurant Boschoord ligt net buiten Oisterwijk, verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een uniek heide- en vennengebied. De keuken is er eentje om niet te versmaden: dagelijks serveert de chef-kok heerlijke, vers bereide gerechten.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een hotel in Oisterwijk in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord? We horen het graag via onze contactpagina.