Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

Het prachtige 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Broeierd-Enschede is gebouwd in een authentieke Saksische stijl is en ligt aan de rand van Enschede, naast het voetbalstadion van FC Twente. Vanuit het hotel kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken door natuurgebied Hof Espelo. In het centrum van Enschede kunt u naar hartenlust winkelen of verschillende musea bezoeken, zoals het Rijksmuseum Twente.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede is een hotel in Enschede in de provincie Overijssel. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede? We horen het graag via onze contactpagina.