Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant De BurghoeveFletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 4 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve?

Op hoteldeburghoeve.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

23 meter afstand – ENGIE

Adres: Broekhem 134, 6301 HL Valkenburg, Nederland

2 × Type 2 11 kW

409 meter afstand – Allego

Adres: Van Heinsberglaan 20, 6301 VJ Valkenburg, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve

Van boerenhoeve omgetoverd tot charmant 3-sterren-hotel; Hotel-Restaurant De Burghoeve ligt aan de rand van Valkenburg, één van de oudste steden van Nederland en een veelzijdige, Bourgondische stad in Zuid-Limburg. De stad bezit een schat aan culturele en historische bezienswaardigheden.

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is een hotel in Valkenburg in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve? We horen het graag via onze contactpagina.