Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant De BuunderkampFletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 4 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp?

Op hoteldebuunderkamp.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

9 meter afstand – ENGIE

Adres: Buunderkamp 8, 6874 NC Wolfheze, Nederland

2 × Type 2 22,1 kW
2 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

De groene omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is ideaal om volledig tot rust te komen of om leuke actieve activiteiten te ondernemen. Het natuurgebied van Nationaal Park De Hoge Veluwe is een prachtig nationaal park waar bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heiden te bewonderen zijn.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is een hotel in Wolfheze in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp? We horen het graag via onze contactpagina.