Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen.

Openingstijden hotel

  • Maandag09:00 – 21:00
  • Dinsdag09:00 – 21:00
  • Woensdag09:00 – 21:00
  • Donderdag09:00 – 21:00
  • Vrijdag09:00 – 21:00
  • Zaterdag09:00 – 21:00
  • Zondag09:00 – 21:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Midden in het bruisende centrum van De Koog bevindt zich ons gezellige 3-sterren hotel. Vanuit het hotel kunt u lange fiets- en wandeltochten maken en het mooie waddeneiland verkennen. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen in ons Wellness Center.

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen is een hotel in De Koog in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen? We horen het graag via onze contactpagina.