Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

Op steenworp afstand van het historische centrum van Sluis ligt Hotel-Restaurant de Dikke Van Dale. De kamers in het voormalige klooster zijn comfortabel en ruim, sommige kamers beschikken zelfs over een luxueuze badkamer met een grote regendouche.

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale is een hotel in Sluis in de provincie Zeeland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale? We horen het graag via onze contactpagina.