Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

In Ooij, één van de groenste dorpen van Nederland, ligt het sfeervolle Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Een uniek 3-sterren hotel van waaruit je op je eigen tempo het ongerepte natuurgebied tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich kunt ontdekken. Ga, zie en geniet!

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een hotel in Ooij in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort? We horen het graag via onze contactpagina.