Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant De GeulvalleiFletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 4 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei?

Op hoteldegeulvallei.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

330 meter afstand – Threeforce

Adres: Onderstestraat 35, 6301 KA Valkenburg, Nederland

2 × Type 2 22 kW

409 meter afstand – LastMileSolutions

Adres: Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Berg en Terblijt, Nederland

2 × Type 2 17,3 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 22:00
  • Dinsdag07:00 – 22:00
  • Woensdag07:00 – 22:00
  • Donderdag07:00 – 22:00
  • Vrijdag07:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Het 3-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei ligt in de bekende Geulvallei en nabij het natuurgebied Ingendael, waar u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Daarnaast zijn de bruisende steden Maastricht, Luik en Aken zeker een bezoekje waard! De faciliteiten en de omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei staan garant voor een ontspannen verblijf.

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei is een hotel in Valkenburg in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei? We horen het graag via onze contactpagina.