Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 22:00
  • Dinsdag07:00 – 22:00
  • Woensdag07:00 – 22:00
  • Donderdag07:00 – 22:00
  • Vrijdag07:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Hooggelegen op de Drentse Hondsrug vindt u dit 4-sterren hotel. Het uitstekende à  la carte restaurant serveert ware smaaksensaties! In het Wellness & Beauty Center vindt u een zwembad, sauna, Turks stoombad, whirlpool, solarium, fitnessruimte en schoonheidssalon.

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen is een hotel in Exloo in de provincie Drenthe. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen? We horen het graag via onze contactpagina.