Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant De KempenWe hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen?

Op hoteldekempen.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.

Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag08:00 – 23:00
  • Zondag08:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel is een modern hotel dat in mei 2009 haar deuren opende. Het hotel ligt midden op de grens van Nederland en Belgià«. Een uitstapje naar de gezellige steden Tilburg, Eindhoven en Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen is een hotel in Reusel in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen? We horen het graag via onze contactpagina.