Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag07:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Direct aan de kronkelende rivier De Dinkel ligt het Hotel-Restaurant Dinkeloord. Het 3-sterren hotel beschikt over een à  la carte restaurant, een gezellige openhaard en bibliotheek, maar ook een binnen- en buitensauna en een binnenzwembad.

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een hotel in Beuningen in de provincie Overijssel. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord? We horen het graag via onze contactpagina.