Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Epe-ZwolleFletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle?

Op fletcherhotelepe.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

0 meter afstand – NL MAB Exploitatie

Adres: Dellenweg 115, 8161 PW Epe, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

Kom volledig tot rust in dit hotel in de Veluwse bossen. U kunt optimaal ontspannen in het binnenzwembad, Turks stoombad, sauna of solarium. Ook voor een actieve avond kunt u in het hotel terecht. Het hotel beschikt over 4 bowlingbanen, 2 pooltafels en een sjoelbak.

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle is een hotel in Epe in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle? We horen het graag via onze contactpagina.