Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant FrerikshofFletcher Hotel-Restaurant Frerikshof heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof?

Op hotelfrerikshof.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

500 meter afstand – Allego

Adres: Morgenzonweg 37, 7101 BG Winterswijk, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Midden in het prachtige Achterhoekse landschap, aan de rand van Winterswijk, ligt het gezellige 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Maak schitterende fiets- en wandeltochten door de Achterhoek en schuif na een actieve dag aan in de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo.

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof is een hotel in Winterswijk in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof? We horen het graag via onze contactpagina.