Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte HuisWe hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis.

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis?

Op fletcherhotelhetwittehuis.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis.

Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Meer hotels met laadpalen

Bekijk alle hotels met laadpalen

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestand hier neerzetten

Info Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van mooie natuur, zoals de Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort. Het 4-sterren hotel en het omliggende terrein zijn volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht.

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een hotel in Soest in de provincie Utrecht. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis? We horen het graag via onze contactpagina.