Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Het 4-sterren Hotel-Restaurant Jan van Scorel ligt aan de rand van het dorpje Schoorl. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om uit te waaien aan de Noordzee, cultuur te proeven en te genieten van de natuur. Het hotel ligt namelijk naast het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel is een hotel in Schoorl in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel? We horen het graag via onze contactpagina.