Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel ErensteinFletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 1 km afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 4 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein?

Op kasteelerenstein.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

831 meter afstand – Ecotap

Adres: Kerkplein 9, 6461 EG Kerkrade, Nederland

1 × Type 2 11 kW
1 × Type 2 5,5 kW

895 meter afstand – Vattenfall

Adres: Kapellaan 9, 6461 EH Kerkrade, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gevestigd in een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713. Daarnaast ligt het hotel op loopafstand van GaiaZOO Kerkrade, de mooiste dierentuin van de Benelux, boordevol exotische dieren als neushoorns, cheetas en apen.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een hotel in Kerkrade in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein? We horen het graag via onze contactpagina.