Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland is omgeven door prachtige natuur. Rondom het hotel zijn er verschillende fiets- en wandelroutes die u door de Veluwe leiden. Op slechts een paar meter van het hotel kunt u golfen op de mooiste plekken van de Veluwe. Bovendien is de bruisende stad Arnhem binnen 20 minuten bereikbaar.

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland is een hotel in Heelsum in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland? We horen het graag via onze contactpagina.