Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend.

Openingstijden hotel

  • Maandag09:00 – 23:00
  • Dinsdag09:00 – 23:00
  • Woensdag09:00 – 23:00
  • Donderdag09:00 – 23:00
  • Vrijdag09:00 – 23:00
  • Zaterdag09:00 – 23:00
  • Zondag09:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Hotel-Restaurant Koogerend is gelegen aan de rand van het centrum van Den Burg. Texel is een ideale locatie om te ontspannen. Vergeet de dagelijkse drukte, adem de frisse zeelucht in en waai uit op het strand.

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een hotel in Den Burg in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend? We horen het graag via onze contactpagina.