Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-AmsterdamFletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam heeft in totaal 3 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 3 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam?

Op fletcherhotelloosdrecht.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

45 meter afstand – NL MAB Exploitatie

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 253, 1231 LZ Loosdrecht, Nederland

2 × Type 2 11 kW

177 meter afstand – EVBox

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 237Z, 1231 LX Loosdrecht, Nederland

1 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Geniet van het prachtige uitzicht over de Loosdrechtse Plassen bij het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Het hotel beschikt over een eigen jachthaven waar u eveneens een sloep, splinternieuwe Qrafter boten, die ideaal zijn voor het gezin of zakelijk gezelschap, of waterfiets kunt huren. Zo kunt u eenvoudig de prachtige en waterrijke omgeving van Loosdrecht zelf verkennen. Daarnaast beschikt het prachtige 4-sterren hotel over een nieuw concept: Marina Lounge, waar u zich laat verrassen door gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren, maar ook geniet van een smaakvolle salade.

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is een hotel in Loosdrecht in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam? We horen het graag via onze contactpagina.