Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag07:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Hotel Marijke ligt midden in het kunstenaarsdorp Bergen. De omgeving biedt veel afwisseling met duinen, bossen, heide en uitgestrekte polders. Op steenworp afstand liggen de steden Alkmaar en Haarlem en natuurlijk Amsterdam.

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een hotel in Bergen in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Marijke heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Marijke? We horen het graag via onze contactpagina.