Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag07:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

Midden in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt het luxe en moderne Hotel-Restaurant Middelburg. Het sfeervolle 4-sterren hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor een mini-vakantie in deze bruisende stad, maar toch in de directe omgeving van het strand.

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg is een hotel in Middelburg in de provincie Zeeland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg? We horen het graag via onze contactpagina.