Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 23:00
  • Dinsdag08:00 – 23:00
  • Woensdag08:00 – 23:00
  • Donderdag08:00 – 23:00
  • Vrijdag08:00 – 23:00
  • Zaterdag08:00 – 23:00
  • Zondag08:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Vanuit het grootschalig gerenoveerde 3-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg loopt u zo de prachtige omgeving van Lochem in. Weelderige bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers afgewisseld met gezellige dorpjes: genoeg om een avontuurlijke dag mee te vullen. Daarnaast is de knusse binnenstad van Lochem ook zeker een bezoekje waard. Voor een cultureel uitstapje brengt u een bezoek aan de Zwiepse Molen of de Hanzestad Deventer.

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg is een hotel in Lochem in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg? We horen het graag via onze contactpagina.