Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg

In Kerkrade vind je het 4-sterren hotel Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg. Dit hotel bevindt zich in het stadion van Roda JC en beschikt over de nodige faciliteiten. Zo is er een sauna aanwezig in het hotel en kun je je energie kwijt in de fitnessruimte. Voor een drankje kun je terecht in de loungebar.

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg is een hotel in Kerkrade in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg? We horen het graag via onze contactpagina.