Laadpalen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-HertogenboschFletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 500 m afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch?

Op fletcherhotelshertogenbosch.nl vind je alle informatie over Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

436 meter afstand – Allego

Adres: Tweede Reitse Dreef 56 s, 5233 JD 's-Hertogenbosch, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch

Het comfortabele Hotel-Restaurant â??s-Hertogenbosch ligt aan de Rosmalense plas en op 10 minuten rijden van de historische binnenstad van Den Bosch. In de omgeving is genoeg vertier te vinden, zoals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch is een hotel in Rosmalen in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch? We horen het graag via onze contactpagina.