Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag08:00 – 23:00
  • Zondag08:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk heeft een centrale ligging en is een uitstekende uitvalsbasis voor bezoeken aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden en het pittoreske plaatsje Giethoorn.

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een hotel in Steenwijk in de provincie Overijssel. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk? We horen het graag via onze contactpagina.