Laadpalen Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag08:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Aan het breedste strand van de Nederlandse kust ligt Hotel-Restaurant Zeeduin. Duinen en strand, maar ook Amsterdam, Haarlem of Alkmaar zijn binnen handbereik. Comfort staat hoog in het vaandel: ontspan in de frisse buitenlucht of in de sauna of het solarium.

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin is een hotel in Wijk aan Zee in de provincie Noord-Holland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin? We horen het graag via onze contactpagina.