Laadpalen Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Het 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Deurne en natuurgebied de Peel. Dit luxe hotel is gevestigd in een voormalig klooster in het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne op een 15 hectare groot park. De stad Eindhoven ligt op een steenworp afstand.

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is een hotel in Deurne in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe? We horen het graag via onze contactpagina.