Laadpalen Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Je kunt gratis parkeren bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Aan de rand van de bruisende Limburgse stad Roermond en pal op de grens van Nederland en Duitsland vindt u Landhotel Bosrijk Roermond. Het schitterende Nationaal Park De Meinweg is een ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandel- en fietstochten.

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is een hotel in Roermond in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond? We horen het graag via onze contactpagina.