Laadpalen Fletcher Landhotel De Borken

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Landhotel De Borken. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Landhotel De Borken

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Landhotel De Borken.

Openingstijden hotel

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag08:00 – 22:00
  • Zondag08:00 – 22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Landhotel De Borken.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Landhotel De Borken toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Landhotel De Borken? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Landhotel De Borken

Het sfeervolle 4-sterren Landhotel De Borken is gevestigd in een karakteristieke Drentse boerderij gelegen in het mooie dorp Lhee, nabij Dwingeloo. In een gezellige ambiance, omringd door rust en ruimte, kunt u zich bij ons hotel tegoed doen aan al het aangename dat het landleven te bieden heeft.

Fletcher Landhotel De Borken is een hotel in Dwingeloo in de provincie Drenthe. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Landhotel De Borken heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Landhotel De Borken? We horen het graag via onze contactpagina.