Laadpalen Fletcher Parkhotel Val Monte

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Parkhotel Val Monte. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Parkhotel Val Monte

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Parkhotel Val Monte.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Parkhotel Val Monte.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Parkhotel Val Monte toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Parkhotel Val Monte? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Fletcher Parkhotel Val Monte

Dit 4-sterren hotel bevindt zich in de buurt van bruisend Nijmegen en is omgeven door heuvels en bossen. U kunt zich in dit hotel laten verwennen in de beauty- of massagesalon. Verder maken een terras met prachtig panoramisch uitzicht over de polder, een binnenzwembad en een a la carte restaurant uw verblijf compleet.

Fletcher Parkhotel Val Monte is een hotel in Berg en Dal in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Parkhotel Val Monte heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Parkhotel Val Monte? We horen het graag via onze contactpagina.