Laadpalen Fletcher Stadshotel Den Haag

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Stadshotel Den Haag. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Stadshotel Den Haag

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Stadshotel Den Haag.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Stadshotel Den Haag.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Stadshotel Den Haag toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Stadshotel Den Haag? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Drop file here

Info Fletcher Stadshotel Den Haag

Op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Den Haag ligt het prachtige 4-sterren Fletcher Stadshotel Den Haag. Maak prachtige wandelingen langs de kust van Scheveningen of bezoek het Mauritshuis. Ook een bezoek aan het Binnenhof mag niet ontbreken. In de gezellige lounge van het hotel is het heerlijk toeven onder het genot van een klein hapje en drankje. U kunt uiteraard ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Fletcher Stadshotel Den Haag is een hotel in Den Haag in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Stadshotel Den Haag heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Stadshotel Den Haag? We horen het graag via onze contactpagina.