Laadpalen Fletcher Wellness-Hotel Helmond

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Wellness-Hotel Helmond.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Wellness-Hotel Helmond toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Wellness-Hotel Helmond? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Wellness-Hotel Helmond

In de stad Helmond, op ongeveer een kwartier rijden van Eindhoven, is Fletcher Wellness-Hotel Helmond gevestigd. In het wellness center van dit 4-sterren hotel kom je helemaal tot rust. Zo zijn er onder andere een buitenbad en zonnebank te vinden in de wellness van het hotel. Voor de sportievelingen zijn er een fitnessruimte en bowlinghal aanwezig.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond is een hotel in Helmond in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Wellness-Hotel Helmond heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Wellness-Hotel Helmond? We horen het graag via onze contactpagina.