Laadpalen Fletcher Zuiderduin Beachhotel

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Zijn bij dit hotel wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel.

Openingstijden hotel

  • Maandag07:00 – 23:00
  • Dinsdag07:00 – 23:00
  • Woensdag07:00 – 23:00
  • Donderdag07:00 – 23:00
  • Vrijdag07:00 – 23:00
  • Zaterdag07:00 – 23:00
  • Zondag07:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Fletcher Zuiderduin Beachhotel.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Fletcher Zuiderduin Beachhotel? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Tussen de badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt ons geheel gerenoveerde Zuiderduin Beachhotel. De gezellige bar en het restaurant zijn geheel vernieuwd. Zij hebben een eigentijds karakter en een sfeervolle, moderne inrichting. Bovendien beschikt het hotel over een eigen beachclub op het strand.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een hotel in Westkapelle in de provincie Zeeland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Fletcher Zuiderduin Beachhotel heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Fletcher Zuiderduin Beachhotel? We horen het graag via onze contactpagina.