Laadpalen Hotel Schaepkens van St. Fijt

Hotel Schaepkens van St. Fijt heeft een oplaadpunt voor elektrische auto's beschikbaar. We hebben nog geen informatie over de eigenschappen van deze laadpaal zoals welke type stekker beschikbaar is en wat het laadvermogen is. Kijk op de website van Hotel Schaepkens van St. Fijt voor meer informatie.

Weet jij meer over de laadmogelijkheden die hier zijn? Tip ons!

Parkeren bij Hotel Schaepkens van St. Fijt

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Hotel Schaepkens van St. Fijt toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Hotel Schaepkens van St. Fijt? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Hotel Schaepkens van St. Fijt

Hotel Schaepkens van St. Fijt is een hotel in Valkenburg in de provincie Limburg. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Hotel Schaepkens van St. Fijt heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Hotel Schaepkens van St. Fijt? We horen het graag via onze contactpagina.