Laadpalen Preston Palace

Preston Palace heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
4x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
Ecotap

Parkeren bij Preston Palace

Je kunt gratis parkeren bij Preston Palace.

Openingstijden hotel

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Preston Palace.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Preston Palace toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Preston Palace? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Preston Palace

Preston Palace is een hotel in Almelo in de provincie Overijssel. Je kunt bij dit hotel gratis parkeren. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die hotel Preston Palace heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over hotel Preston Palace? We horen het graag via onze contactpagina.